خمیر پیتزا

ارد.......................2پ

اب ولرم ................1پ

کره ....................1ق غ

خمیر مایه ............1ق غ

اب ولرم رو به داغ رو باشکر و وخمیر مایه مخلوط کرده و10دیقه بهش زمان میدیم تا حجمش دوبرابر بشه

اردروالک میکنیم وخمیرمایه رو بهش اضافه میکنیم ورزش میدیم کره یا روغن روهم اضافه میکنیم مدت ورز دادن نیم ساعت باید باشه

اگه خوصله ورز دادن نداشتید 100بار خمیر رو بکوبید رو میز کارتون

ظرف رو چرب میکنیم خمر رو میزاریم توش تا حجمش 4برابریا 5برابربشه روش سلفون مکشیم توی جا گرم واگه از من مشنون پتوپچش کنید

تادوساعت باید چندین برابربشه بعداز 2ساعت درحدی که قط پفش رو بگیریم ورز میدیم و استفاده میکنیم

یا  میزاریم تویخچال و هروقت خواستیم استفاده میکنیم

نکته:

به جای کره ¼پ روغن مایع یا یک ق غ روغن جامد استفاده کنید

اب حتما ولرم ورو به داغ باشه درحدی که دست رو نسوزونه

این اماده شده پیتزای بادمجان من

اینم از نزدیک

منبع این فک کنم از سایت دنیای اسرا گرفتم ممنون از سایت خوبش

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: انواع غذاها با گوشت ، ،

تاريخ : دو شنبه 22 مهر 1392 | 12:27 | نویسنده : سارا |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.